Bed & Breakfast, Gårdsbutik, café & Konferens, på småländska höglandet

Öppettider butik & café:
Covid-19
Med tanke på den pågående situationen och tydliga restriktioner i vår region har vi inte öppet som vanligt. Välkomna att ringa om ni vill besöka oss för att boka tid.


Vi har öppet som vanligt i vårt Bed & Breakfast men följer riktlinjerna noga, för er och vår säkerhet.
Välkomna till vårt Bed & Breakfast 
För bokning, ring 0380-25034 eller mail info@topperyd.se

Gör en utflykt till oss i Topperyd. Gården ligger vackert belägen mellan Jönköping och Nässjö. 

Hösten 2010 öppnade Inger Lundberg och Lina Rehn (mor och dotter) butiken på logen. Grundtanken är kärleken till vår gård som funnits i släkten Lundberg i flera generationer. Tillsammans med övriga familjemedlemmar, stora som små, har vi succesivt utökat vår verksamhet. Nu har vi större lokaler både för vår butik och café/konferens. Sommaren 2017 öppnade vi även vårt Bed & Breakfast.


Vi trivs hemma på gården och vill satsa på en levande landsbygd, tanken på att bedriva verksamhet hemma har växt fram under en längre tid.

Vi har sökt företagsstöd via Länsstyreslen i Jönköpings län  – Nya jobb på landsbygden inom landsbygdsprogrammet 2014-2020. Stödet finansieras delvis av pengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Vårt syfte är att utveckla företaget och verksamheten och skapa nya arbetstillfällen på landsbygden. Målet är att utveckla bygden som besöksmål, få fler besökare och övernattningar hos oss. Investeringen består av att vi har byggt om tidigare djurstall till bed & breakfast.

 

Hitta till oss:

Vägbeskrivning från Nässjö:
Kör mot Malmbäck och Fredriksdal. I Fredriksdal sväng höger mot Lunnestorp, efter 4 km kommer man till Lunnestorp som man kör rakt igenom, efter ytterligare 2 km ligger Topperyd sväng vänster vid skylt  "Gårdssbutiken i Topperyd".

Vägbeskriving från Eksjö
Kör mot Nässjö. Vid Statoil fortsätt väg 31/40 mot Jönköping, efter 16 km ta avfarten mot Lunnestorp. Kör raka vägen i 3,6 km sedan är man framme i Topperyd, sväng in höger vid skylt till "Topperyd".

Vägbeskrivning från Jönköping:
Kör riksväg 31/40 mot Nässjö i ca 24 km, på höger sida finns en skylt mot Lunnestorp. Sväng in höger och kör raka vägen i 3,6 km. sedan är man framme i Topperyd, sväng in höger vid skylt " Topperyd".