Bed & Breakfast, Gårdsbutik, café & Konferens, på småländska höglandet

Musik under bar himmel 21/8!
Matilda Jansson, Mats Hagbranth, Magnus Östberg och Anders Olsson spelar musik med vemod och värme och hoppas på stor skördemåne som lyser upp kvällen. 
Spelningen kommer vara i skogsbrynet en kort promenad från parkeringen. Medtag något att sitta på och kläder efter väder. Ingen servering på plats så om man vill tar man med sig en picknickkorg med mat och dryck passande för en lördagkväll.
Välkomna från kl 18, gårdsbutiken kommer vara öppen. Livemusik börjar ungefär kl 20! 
OBS! Fri entré men föranmäl antal personer till kalu.olsson@gmail.com senast 19/8 så vi kan förbereda platser och parkering. Samma mailadress kan användas för eventuella frågor. 

Välkommen hem till oss! Topperyd gård har funnits i vår släkt i generationer. Här har vi våra rötter och här trivs vi som bäst. 
 
Mor och dotter, Inger och Lina, driver verksamheten på gården idag, med god stöttning av övriga familjemedlemmar. Här finns ett charmigt bed and breakfast, café med hemlagade läckerheter och den småländska nationalrätten ostkaka står naturligtvis på menyn.
 
På gården har vi även konferensverksamhet. För oss får den friska luften, skogen och naturen fart på idéerna och kreativiteten och vi tror att de kan göra precis samma för er!
 

Vi har sökt företagsstöd via Länsstyreslen i Jönköpings län  – Nya jobb på landsbygden inom landsbygdsprogrammet 2014-2020. Stödet finansieras delvis av pengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Vårt syfte är att utveckla företaget och verksamheten och skapa nya arbetstillfällen på landsbygden. Målet är att utveckla bygden som besöksmål, få fler besökare och övernattningar hos oss. Investeringen består av att vi har byggt om tidigare djurstall till bed & breakfast.

 

Hitta till oss:

Vägbeskrivning från Nässjö:
Kör mot Malmbäck och Fredriksdal. I Fredriksdal sväng höger mot Lunnestorp, efter 4 km kommer man till Lunnestorp som man kör rakt igenom, efter ytterligare 2 km ligger Topperyd sväng vänster vid skylt  "Gårdssbutiken i Topperyd".

Vägbeskriving från Eksjö
Kör mot Nässjö. Vid Statoil fortsätt väg 31/40 mot Jönköping, efter 16 km ta avfarten mot Lunnestorp. Kör raka vägen i 3,6 km sedan är man framme i Topperyd, sväng in höger vid skylt till "Topperyd".

Vägbeskrivning från Jönköping:
Kör riksväg 31/40 mot Nässjö i ca 24 km, på höger sida finns en skylt mot Lunnestorp. Sväng in höger och kör raka vägen i 3,6 km. sedan är man framme i Topperyd, sväng in höger vid skylt " Topperyd".